Social

Dăruiește unui copil nevoiaș bucuria de a merge într-o excursie prin participarea la târgul caritabil “ZÂMBETUL COPILĂRIEI”

Dăruiește unui copil nevoiaș bucuria de a merge într-o excursie prin participarea la târgul caritabil “ZÂMBETUL COPILĂRIEI”

Timișorenii sunt încurajați să facă un gest de caritate pentru copiii nevoiași. În acest final de săptămână, sâmbătă și duminică între  orele 10-18 va avea loc târgul caritabil “ZÂMBETUL COPILĂRIEI”.

Locație: Centrul de zi pentru copii, Dumbrăvița – strada Kos Karoly, nr. 28.

Evenimentul are scop caritabil și este organizat de Primăria comunei Dumbrăvița, prin Centrul de zi pentru copii Dumbrăvița.“Ne bucurăm că un număr de peste 50 de expozanți ne vor fi alături cu produse de calitate, dintre cele mai diversificate: jucării și lucrușoare pentru copii, cărticele senzoriale pentru copii, articole de îmbrăcăminte, ornamente și decorațiuni realizate manual, obiecte artistice lucrate manual, aranjamente din flori naturale, produse tradiționale, produse cosmetice, produse pe bază de Aloe Vera, produse apicole, dulciuri, prăjituri și multe altele. Vă așteptaăm cu drag, să le descoperiți!”, transmit organizatorii.

Fiind un târg caritabil, atât expozanții, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia. La final, toate donatiile vor aduce bucurii copiilor proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița.Oricine dorește să se implice este binevenit, indiferent că este expozant sau cumpărător.

În cadrul târgului, organizatorii pregătesc momente artistice, vor avea loc ateliere de creație și de dezvoltare personală pentru copii și se va organiza o tombolă cu premii oferite de expozanți.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*