Sănătate

Ministrul Sănătății s-a întâlnit cu părinții și reprezentanții copiilor cu dizabilități

Ministrul Sănătății s-a întâlnit cu părinții și reprezentanții copiilor cu dizabilități

Prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sănătății, s-a întâlnit astăzi, 27 februarie, cu părinții și reprezentanții copiilor cu dizabilități care s-au aflat la sediul Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății le-a explicat acestora pașii legali care trebuie urmați pentru remedierea situației existente și faptul că a solicitat în regim de urgență, comisiilor de specialitate  direct implicate, propuneri de modificare și completare a Ordinului nr. 1306/1883/ 17 noiembrie 2016 pentru aprobarea criteriilor biopsihosociale de încadrare a copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap şi a modalităţilor de aplicare a acestora.

Prof. dr. Florian Bodog i-a asigurat pe părinți că va depune toate eforturile necesare pentru ca drepturile copiilor să fie respectate și niciunul dintre ei să nu sufere din cauza cadrului legislativ.

În data de 17 noiembrie 2016 a fost semnat de către fostul ministru al Sănătății ordinul de ministru în discuție. Actul normativ a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 994, la data de 09.12.2016 și produce efecte de la data publicării în Monitorul Oficial al României.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*