Economic

CCIAT continuă programul de  informare a firmelor privind modificările legislative

CCIAT continuă programul de  informare a firmelor privind modificările legislative

Firmele din Timiș se pot înscrie, gratuit, la un nou seminar privind modificările legislative. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a Județului Timiș organizează în data de 23 februarie  seminarul cu tema: “AJOFM Timiş în sprijinul angajatorilor din judeţ”. Acesta va avea loc de la ora 10.00, în Sala Nera (et.I) a Centrului Regional de Afaceri.

Evenimentul își propune să informeze agenţii economici din Judeţul Timiş cu privire la noile reglementări legislative în vigoare, să stimuleze companiile în aplicarea legislației și să îmbunătățească dialogul între autoritățile statului și reprezentanții mediului de afaceri.

Principalele teme de discuţie: Structura șomajului în județul Timiș – facilități acordate angajatorilor prin aplicarea prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completarile ulterioare; Servicii EURES în sprijinul angajatorilor; Premise pentru anul 2018.

Seminarul este susținut de Simona Potîng, director executiv A.J.O.F.M. Timiș.

Termen de înregistrare a participării: 21 februarie.

Participarea firmelor este gratuită.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*