Economic

Noutățile fiscale, prezentate într-un seminar organizat de CCIA Timiș

Noutățile fiscale, prezentate într-un seminar organizat de CCIA Timiș
Adora Beauty

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş vine în sprijinul firmelor din Timiș cu un nou seminar de informare. Agenții economici sunt invitați săptămâna viitoare la un nou seminar privind Noutățile fiscale, plata defalcată a TVA. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara.

Este vorba despre un seminar de informare dedicat schimbărilor legislative din domeniu, respectiv plata defalcată a Taxei pe Valoare Adăugată /split TVA. “În Monitorul Oficial nr. 706 din 31.08.2017 a fost publicată Ordonanţa Guvernului 23/2017 privind plata defalcată a TVA. Mecanismul privind plata defalcată a TVA sau split TVA se va aplica obligatoriu începând cu 1 ianuarie 2018, însă persoanele impozabile pot opta pentru aplicarea acestui mecanism începând cu 1 octombrie 2017. Toate persoanele înregistrate în scopuri de TVA vor avea obligativitatea de a deține și gestiona un cont de TVA pentru încasarea sau plata acestuia”, transmit reprezentantii CCIA Timiș.

Seminarul va avea loc în data de 21 septembrie, ora 10:00, la Centrul Regional de Afaceri– Sala Europa.

Seminarul va fi susţinut de: Ioan DRAGOMIR, Director General al DGRFP Timişoara, Patricia HOMORODEAN, Director executiv – Inspecţie Fiscală, Mihaela VIŞOIU, Şef serviciu asistenţă pentru contribuabili, Olimpia DRAGOMIR, Şef serviciu pentru contribuabili, Mariana STANCIU, Şef serviciu pentru îndrumarea şi verificarea activităţii trezoreriilor locale, Dinu IOAN, Consilier superior.

Data limită de confirmare a participării este 19 septembrie 2017. Informații suplimentare și înscrieri la tel: (0372)185244, (0372)185285, e-mail: lbarbu@cciat.ro sau pe site-ul CCIAT la: www.cciat.ro. Persoană de contact: Laura BARBU – manager DREE.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*