Sănătate

Ministrul Sănătății prezent la un eveniment despre integritate şi practici anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice

Ministrul Sănătății prezent la un eveniment despre integritate şi practici anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, şi secretarul de stat Dr. Alexandru Rogobete se vor afla vineri la Timişoara alături de reprezentanţi ai Departamentului de Justiție al SUA, pentru un eveniment despre integritate şi practici anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice.

FBI – agenția guvernamentală federală din Statele Unite cu atribuții în domeniul combaterii corupției, participă la eveniment pentru a prezenta mecanisme anti-corupție în achiziții publice.

La eveniment vor mai participa reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, autorităților locale şi ai Organizației Mondiale a Sănătății.

Evenimentele planificate sunt susținute de către Biroul OMS în România ca parte a asistenței tehnice acordate Ministerului Sănătății pentru implementarea PNRR.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timișoara, începând cu ora 12:00, urmând ca la ora 15:00 ministrul Sănătății să susțină declarații de presă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*