Eveniment

A dat spargere într-o locuință, de unde a plecat cu mii de euro

A dat spargere într-o locuință, de unde a plecat cu mii de euro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat, de 42 de ani, bănuit de furt din locuință. 

La data de 22 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara s-au deplasat pe raza localității Vinga, județul Arad, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 1 Rurale Arad au identificat și depistat un bărbat de 42 de ani, bănuit de furt din locuință.

În fapt, în noaptea de 21/22 iulie, bănuitul ar fi pătruns prin escaladarea geamului, într-o locuință de pe strada Vasile Loichiță din Timișoara, iar din interior a sustra mai multe bunuri, bijuterii și bani, cauzând un prejudiciu estimat la suma 7000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*