Eveniment

Razia de ieri a poliției timișene s-a lăsat cu amenzi în valoare de aproape 40 de mii de lei

Razia de ieri a poliției timișene s-a lăsat cu amenzi în valoare de aproape 40 de mii de lei

În data de 21 iunie, în intervalul orar 14:00 – 22:00 polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Timișoara, polițiștii Biroului Drumuri Naționale împreună cu polițiștii din cadrul  Secției 1 Poliție Rurală Timișoara și Secției 4 Rurale Peciu Nou  au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele legale de viteză admisă și pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihotrope.

În cadrul acțiunii au fost controlate 570 de autovehicule, legitimate 610 persoane și  au fost aplicate 180 de sancțiuni  contravenționale în valoare de 37.655 de lei dintre care 102 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 11 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației rutiere după cum urmează:

– 3 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;

–  4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere;

– 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat;

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*