Social

Reciclarea și colectarea separată a deșeurilor, abordate în rândul elevilor

Reciclarea și colectarea separată a deșeurilor, abordate în rândul elevilor

Reciclarea și colectarea separată a deșeurilor a fost tema principală abordată astăzi în rândul elevilor Școlii nr. 4 Lugoj și Liceului Teoretic Buziaș.

Reprezentanții ADID Timiș s-au întâlnit cu aceștia în cadrul concursului ,,Reciclăm și câștigăm”. Acțiunea a fost organizată de Retim Ecologic Service SA și ADID Timiș, în cadrul campaniei de informare și conștientizare ,,Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală!”.

Elevii și-au îmbunătățit și îmbogățit cunoștințele privind reciclarea și colectarea separată a deșeurilor! Toți elevii au fost premiați!”, au transmis reprezentanții ADID Timiș.

Prin acest gen de concursuri în rândul elevilor, ne propunem să contribuim la formarea unor comportamente responsabile față de mediu, să îmbunătățim și îmbogătim cunoștintele copiilor cu privire la modul de colectare a deșeurilor și reciclare. Săptămâna aceasta concursul ,,Reciclăm și câștigăm” se va desfășura și în alte localități din zona 1 Timișoara și zona 0 Ghizela”, a precizat Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*