Sănătate

Mesajul dr. Musta la finalul unui an extrem de greu: „M-au durut atacurile murdare și nedrepte, dar m-au și întărit”

Mesajul dr. Musta la finalul unui an extrem de greu: „M-au durut atacurile murdare și nedrepte, dar m-au și întărit”

Într-un mesaj postat prin intermediul grupului său de Facebook – City doctors-comunitate pentru sănătate!, medicul Virgil Musta de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeș” din Timișoara le mulțumește membrilor grupului pentru că ai acceptat să fie partenerii săi în acest război cu virusul SARS CoV-2.

„Fără voi, niciuna dintre reușitele echipei mele nu ar fi fost posibilă. Voi ați reprezentat balanța de care aveam nevoie în munca mea și în deciziile mele. Prin atitudinea voastră mi-ați dat putere și încredere că ceea ce fac este bine.

Mulțumesc și celor care nu au fost întotdeauna în acord cu mine, pentru că m-au facut să gândesc mai mult, să reanalizez anumite decizii.

Nu pot să mulțumesc însă celor care m-au jignit, m-au denigrat prin minciuni și au încercat să-mi distrugă munca și să mă decredibilizeze. M-au durut atacurile murdare și nedrepte, dar m-au și întărit.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în dezbateri, ajutându-mă cu opiniile lor pertinente.

Mulțumesc colaboratorilor din mass-media care au făcut posibil ca vocea mea să fie auzită de cât mai multă lume, pentru a lupta împreună în bătăliile grele din acest an.

Sunt alături cu gândul de pacienții mei, de familiile tuturor celor care suferă acum, au suferit sau au pierdut oameni dragi în acest an.

Mulțumesc întregii mele echipe medicale și nu numai, cu care am lucrat zi de zi, oameni care au fost lângă mine când am avut nevoie, m-au sprijinit în luarea deciziilor importante și alaturi de care am realizat tot ceea ce am realizat în acest an și nu numai.

La cumpăna dintre ani, vă promit că lupta mea alături de voi va continua și în anul care va veni, până vom învinge definitiv acest virus, moment pe care îl prevăd în curând.

Împreună, prin înțelepciune, solidaritate, bun simț și încredere unii în alții, am convingerea că vom reveni la o viață normală, mult așteptată de toți.

Va urez tuturor un An Nou Fericit, cu sănătate, bucurii și mult succes pe toate planurile!

La Mulți Ani!”, a transmis dr. Virgil Musta.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*