Social

Timișorenii pot renunța la haine, dulciuri ori obiecte de igienă pentru semenii lor. Vezi ce campanie se desfășoară!

Timișorenii pot renunța la haine, dulciuri ori obiecte de igienă pentru semenii lor. Vezi ce campanie se desfășoară!

Zeci de persoane din comunitate s-au alăturat campaniei inițiate de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara: „Tu poți renunța?”. În această săptămână, primele donații vor bucura câteva zeci de familii și persoane nevoiașe din orașul nostru.

Campania continuă cu ajutorul dumneavoastră! Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald!

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează pentru al doilea an consecutiv, în luna decembrie, Campania de donații: „Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie! Alătură-te și tu demersului de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane vârstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 8.00-16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoana de contact Corina Eva – 0356/416050

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*