Sănătate

La Victor Babeș, instalația electrică este verificată zilnic

La Victor Babeș, instalația electrică este verificată zilnic

Tablourile electrice de la Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeş” din Timişoara sunt verificate permanent de personalul unității medicale.

Managerul spitalului, Cristian Oancea, spune că există un departament tehnic, iar angajaţii de aici fac verificări în fiecare dimineaţă. Tot ce este defect se remediază pe loc. De multe ori sunt prize ieşite din perete, pentru că pacienţii trag cu forţă de cabluri uneori, iar acestea sunt reparate imediat şi asta se face toată ziua, precizează unul dintre electricienii spitalului.

În ce priveşte instalaţia de oxigen, un manometru montat afară, indică în permanenţă presiunea, iar în interior țevile sunt controlate zilnic.

Reţeaua electrică de la Spitalul „Victor Babeş” a fost schimbată în cea mai mare parte a spitalului, iar periodic face simulări de incendii, pentru ca medicii şi asistenţii să fie pregătiţi de orice, mai spune managerul Cristian Oancea.

Spitalul de Boli Infecțioase are 215 paturi pentru pacienții diagnosticați cu COVID-19, iar consumul de oxigen a crescut de aproape 12 ori în ultimele luni.

Sursa: Mediafax

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*