Sănătate

Un nou focar de coronavirus în Timiș, la UVT. Încă un timișean decedat din cauza pandemiei

Un nou focar de coronavirus în Timiș, la UVT. Încă un timișean decedat din cauza pandemiei

În județul Timiș au fost confirmate 52 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că au fost procesate 231 de teste.

Cele 52 persoane sunt din: Timișoara – 29, Giroc-1, Dumbrăvița – 6, Pișchia – 4, Buzias – 3, Moșnița Nouă – 2, Jebel -1, Nițchidorf – 1, Foeni-1, Șandra -1, Sânmihaiu Român – 1, Urseni (Moșnița Nouă) –1, Izvin (Recaș)-1.

Rata de infectare la mia de locuitori, la nivelul județului, în acestă dimineață -1,50, conform CJCCI.

În această dimineață, în spitalele din Timiș erau internați 181 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 22 la Terapie Intensivă.

În același timp, a fost înregistrat un deces asociat coronavirusului, astfel că numărul total de la începutul pandemiei a ajuns la 183.

În cursul zilei de ieri au fost introduse în carantină 141 persoane, iar alte 155 au intrat în izolare.

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la Universitatea de Vest din Timișoara unde au fost confirmate 5 cazuri de îmbolnăvire. În plus, s-a dublat numărul cazurilor de la penitenciarul Timișoara, existând creșteri și la Sânnicolau Mare.

În total în județ sunt acum zece focare în supraveghere epidemiologică. Acestea sunt la firma Zoppas Sânnicolau Mare (83 cazuri), firma Onamep Lugos (42 cazuri), firma Acelum Timișoara (34 cazuri), Rus Savitar Dumbrăvița (21 de cazuri), Penitenciarul Timișoara (20 de cazuri), Spitalul Louis Țurcanu (15 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (7 cazuri), Hella Ghiroda (6 cazuri), Organizația Salvați Copiii (5 cazuri).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*