Eveniment

Record de infracţiuni pentru un tânăr de 23 de ani. Un alt bărbat, prins băut la volan

Record de infracţiuni pentru un tânăr de 23 de ani. Un alt bărbat, prins băut la volan

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un tânăr în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii sub influența băuturilor alcoolice.

Joi, în jurul orelor 00:36, polițiștii  au oprit pentru control, pe Bulevardul Republicii, un autoturism, condus de un tânăr de 23 de  de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul pe care il conducea nu era înmatriculat și numerele de înmatriculare erau false.

Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr. 3/2020.

 

De asemenea, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Imbroane, sub influența băuturilor alcoolice.

Joi, în jurul orelor 16:36, polițiștii  au oprit pentru control, pe strada Avram Imbroane, un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr. 3/2020.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*