Educație

La UVT începe pregătirea pentru examenul de Bacalaureat 2020

La UVT începe pregătirea pentru examenul de Bacalaureat 2020

În spiritul tradiției UVT, de a oferi sprijin în pregătirea elevilor de clasa a XII-a pentru examenul de Bacalaureat, comunitatea academică îi invită pe elevi la activitățile didactice de pregătire specializată.

Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, pe întreaga perioadă a intervalului 1 februarie – 30 mai, după orarul de mai jos, structurat tocmai pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exerciții organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

– între orele 9:00 și 10:30 – limba și literatura română;

– între orele 10:45 și 12:15 – matematică și istorie;

– între orele 12:30 și 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Cursurile se vor desfășura în săli din sediul central UVT (bd. Vasile Pârvan nr. 4).

Elevii care doresc sa participe la pregătirea BAC-ului în programul de la UVT vor avea la dispoziție un link ce le va permite înscrierea și accesul la programul de pregatire, pe site-ul https://www.uvt.ro/ro/.

Pentru informații și alte detalii, elevii au la dispozitie adresa de mail: pregatirebac@e-uvt.ro sau numărul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni până vineri, în intervalulul orar 10-14), cât și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/uvtromania/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*