Social

Firmă din București amendată cu 14.000 de lei de polițiștii locali. Unde a lipit afişe

Firmă din București amendată cu 14.000 de lei de polițiștii locali. Unde a lipit afişe

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția asupra cazurilor în care organizatorii de evenimente lipesc afișe publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului, împiedicându-se astfel aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal.

În acest sens au fost efectuate verificări în ultima perioadă, fiind identificate mai multe situații de acest gen. Este vorba despre societatea Sublime Events SRL, cu sediul în București, care a promovat mai multe spectacole de stand-up comedy și concerte de muzică prin amplasrea afișelor pe astfel de dispozitive în locații precum Str. S.Bărnuțiu, Badea Cârțan, Gh. Adam, Splaiul Nistrului, Str.Dacilor, Parcul Civic, I.C.Brătianu, Bdul Revoluției, M.Kogălniceanu, Calea Martirilor.

Este vorba despre 14 sancțiuni de câte 1.000 lei, aplicate conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. Verificările vor continua și în perioada următoare pentru a-i determina pe organizatorii de evenimente să facă promovarea spectacolelor în locuri autorizate și pentru a nu pune în pericol circulația rutieră și pietonală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*