Administrație

Cât mai e de lucru la Podul Dragalina şi la Podul Eroilor

Cât mai e de lucru la Podul Dragalina şi la Podul Eroilor
Adora Beauty

Şoferii trebuie să mai aştepte până vor putea circula pe podurile din zona Iosefin. Primul va fi gata Podul Dragalina, apoi Eroilor.

„Mai e mult de lucru la balustradă şi la parapeți. Dar partea carosabilă, trotuarele, pistele de biciclete și liniile de tramvai vor deveni funcționale cât mai curând. Ne dorim din tot sufletul să dăm în uz cât mai repede acest pod. Pe ambele, dar Podul Dragalina este mult mai important pentru trafic decât Eroilor. În mod sigur se va circula până la sfârșitul lunii, 100%  se va circula și cu tramvaiul și cu mașina și pietonal și cu bicicleta, până la sfârșitul lunii septembrie”, a spus, marți, primarul Nicolae Robu.

La Podul Dragalina mai sunt de făcut următoarele lucrări: realizare grinzi de racordare pe rampele de acces, montare borduri de granit pe pod și pe rampe, turnare asfalt pe carosabil, trotuare și piste, execuție rețea de canalizare și canal tehnic.

În ceea ce priveşte Podul Eroilor, lucrările care trebuie efectuate constau în: armare și cofrare consolă trotuar aval, realizare umplutură pământ între zidurile de sprijin și taluz și realizare parapet.

Lucrările de extindere şi reabilitare la cele două poduri au început în urmă cu un an şi jumătate. Ambele investiţii se ridică la zece milioane de lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*