Social

Cum pot reduce timişorenii abonaţi la COLTERM temperatura în apartamente

Cum pot reduce timişorenii abonaţi la COLTERM temperatura în apartamente

O dată cu încălzirea vremii (temperaturile peste zi pot depăși 20 de grade), COLTERM a început să reducă temperatura de furnizare a energiei termice pe în timpul zilei.

„Așa cum am anunțat în fiecare an, clienții noștri au posibilitatea de a-și face propriul confort termic în cadrul asociațiilor și, dacă consideră, pot să închidă agentul termic de la vanele de branșament din subsolurile blocurilor, pe timp de zi, și le pot redeschide seara. Pentru a veni în sprijinul clienților noștri,  în cazurile în care există situații unde fie lipsesc robineții de la vanele de branșement, fie aceștia se deschid mai greu sau alte astfel de probleme, clienții ne pot sesiza și, în cel mai scurt timp, o echipă COLTERM se va deplasa la fața locului pentru a remedia situația. În felul acesta putem sesiza și alte probleme care pot exista pe instalațiile de furnizare a încălzirii și le putem remedia.  Daca aveți nevoie de ajutorul nostru, puteți contacta specialiștii Colterm la numerele de telefon 0256.494.133 sau 0756.061.468 sau la adresa de e-mail dispecerat@colterm.ro”, au transmis, luni, reprezentanţii societăţii de termoficare.

Potrivit HG 43/2018 și a contractului încheiat cu Primăria Timișoara, societatea de termoficare furnizează căldură până la sfârșitul acestei luni. Potrivit Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiul Timișoara „sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an.

Pentru sistarea totală a căldurii, temperaturile trebuie să fie peste 10 grade Celsius timp de trei zile consecutiv, atât ziua, cât şi noaptea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*