Turism

Stațiunea Buziaș participă cu succes la Târgul de Turism al României din Capitală

Stațiunea Buziaș participă cu succes la Târgul de Turism al României din Capitală

Stațiunea Buziaș se bucură de un real succes la cel mai mare Târg de Turism al Romaniei, care se desfășoară în această perioadă la Centrul ROM EXPO din București.

Echipa staţiunii aduce anul acesta cele mai bune oferte, city-break-uri și vacanțe pentru sănătate.“Ne bucurăm că am reușit să ne numărăm printre cei mai mari jucători ai turismului din România. Seviciile ireproșabile și factorii naturali ai stațiunii noastre, ne plasează printre primele opțiuni ale turiștilor. Buziașul este în continuare, Stațiunea inimii tale!”, au transmis reprezentanţii staţiunii.

La eveniment este prezent și edilul orașului, Sorin Munteanu. “Beneficiile pe care orașul le poate oferi potențialilor turiști au fost prezentate în cadrul Forumului Stațiunilor Balneare – Buziaș 200 de ani! De asemenea, în cadrul târgului, vizitatorii au descoperit principalele obiective care pot fi vizitate în oraș, dar și alte atracții ale acestuia. Nici tradiția nu a fost ocolită, frumusețea dansului și portului popular bănățean au fost prezentate de ansamblul care ne reprezintă cu mândrie, cu fiecare ocazie”, a spus edilul Sorin Munteanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*