Administrație

Lucrări de un milion de lei la stadionul Municipal din Lugoj

Lucrări de un milion de lei la stadionul Municipal din Lugoj

Consiliul Local Lugoj are în plan demararea unor lucrări de reabilitare a Stadionului Tineretului, care în prezent se află într-o stare precară. Arena trebuia reabilitată pe fonduri europene, însă proiectul a fost respins.

Stadionul Tineretului din Lugoj urmează să fie reabilitat prin fonduri de la bugetul local, după ce proiectul depus pentru accesarea de fonduri europene nu a fost aprobat.

”Așa cum am prevăzut în bugetul local de anul acesta vom reabilita prin forțe proprii o parte din baza sportivă. Acolo nu s-au mai efectuat lucrări serioase de mult timp și trebuie să facem ceva să schimbăm situația. Am depus și un proiect pe fonduri europene în acest sens. Avem mulți copii care se pregătesc zilnic la stadion, la fotbal și la atletism, care au rezultate și trebuie să aibă condiții bune de antrenament. De aceea avem planificate o serie de lucrări, iar în momentul de față ne apropiem de faza demarării execuției. Avem finalizată documentația de avizare a lucrărilor de Intervenție. Ne propunem să reabilităm în primul rând pista de atletism, apoi tribuna a II-a, pe care vom pune scaune, vestiarele, banca de rezerve, tabela de marcaj. Nu vom interveni în acest an la suprafața de joc de pe terenul I”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului, conform publicației locale redețteptarea.ro.

Suma alocată lucrărilor menționate de edilul municipiului de pe Timiș se ridică la un milion de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*