Economic

Firmele membre CCIA Timiș, misiune economică de vizitare a China Smart Expo

Firmele membre CCIA Timiș, misiune economică de vizitare a China Smart Expo

Agenții economici din Timiș pot participa la o misiune economică în Budapesta (Ungaria), cu scopul vizitării Târgului Internaţional CHINA SMART EXPO 2018.

Evenimentul va avea loc în perioada 31 mai – 1iunie și este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, alături de Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Budapesta (CECZ Co.Ltd).

CHINA SMART EXPO Budapesta este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene.

Ediția din acest an propune trei expoziții în una singură:

1.China Smart Expo

Întrevederi regionale de afaceri ale antreprenorilor din Europa Centrală și de Est cu 300 de expozanți chinezi din domeniul exporturilor. Evenimentul a ajuns la a IX-a ediție.

  1. Expoziția importatorilor chinezi

Este un forum de afaceri comun al țărilor exportatoare care participă la proiectul 16 + 1 și cumpărătorii de import proveniți din provincia Shandong, în domeniile industriei alimentare și produselor agricole.

  1. SHANDONG CULTURE EXPO

Domeniu: educație (universități chinezești, posibilități de schimb de studenți, training-uri), muzică, artă, conținut online, sport, turism.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul evenimentului: http://www.chinasmartexpo.com/.

Costuri de organizare: gratuit pentru membrii CCIAT cu cotizația la zi (o nopte cazare la Hotel Danubius Arena 4*  cu mic dejun , participare la cina de deschidere a expoziției și transport cu autocarul)

Garanție: 50 Euro/care se vor returna la întoarcerea din misiunea economică.

CONDIȚIE OBLIGATORIE: Conform graficului propus de organizatori, fiecare participant, va participa la minim 6 întâlniri „Business 2 Business” cu expozanţi chinezi.

Termenul limită de inscriere este 5 mai. Intrucat numărul de locuri este limitat, înregistrarea se face după modelul “primul venit, primul servit” .

Detalii şi confirmarea participării:  Diana POP – Referent Specialitate DREE / CCIAT

   Tel: 0372 185 242, 0372 185 285, e-mail: dpop@cciat.ro.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*