Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru  săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și de fals privind identitatea.

În data de 14.02.2018, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român  C. M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestarii, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, precum și de fals privind identitatea.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*