Sănătate

Controale la Spitalul de Boli Infecțioase

Controale la Spitalul de Boli Infecțioase

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Timiș au efectuat în această dimineață un control la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”.

Verificările vin în contextul în care, ieri, au fost semnalate de către un cetățean condițiile precare în care sunt cazați pacienții în saloane. Mai exact, două fotografii realizate în Secția de Pneumologie au devenit virale pe Facebook.

Conducerea unității sanitare transmite că imaginile sunt de la Secția de Pneumologie, unde saloanele au fost scoase din folosință, însă s-au făcut internări din cauza numărului prea mare de bolnavi.

La rândul său, edilul Nicolae Robu a explicat că: “Din păcate, acele poze sunt actuale și prezentarea lor este legitimă. Ceea ce este, însă, incorect este că nu se spune că cea mai mare parte a Spitalului are deja altă față, așa cum puteți vedea în pozele de mai jos. După zeci de ani -aproape o jumătate de secol!- în care nu s-a făcut nimic, acum se desfășoară o mulțime de lucrări! Și asta, pt că, în timp ce predecesorilor decidenți de pe parcursul acelor zeci de ani nu le-a păsat, MIE ÎMI PASĂ! Ironia sorții este, ca de obicei, că nimeni nu a spus nimic când nu s-a făcut nimic, vinovații nefiind deranjați, vâlva este acum când se face și multe sunt deja făcute! Dar, eu merg înainte cu fruntea sus! Cu conștiința împăcată că mi-am făcut și îmi fac datoria! P.S. Conducerea spitalului mi-a explicat că a fost nevoită să cazeze bolnavi în acele saloane groaznice -acesta este termenul pe care-l consider potrivit realității!-, neavând alternativă (saloanele în discuție sunt deja intrate în reabilitare, le-au fost schimbate ușile și geamurile și răzuiți pereții în vederea zugrăvirii”.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*