Sport

Liga Prieteniei continuă, la Timișoara, cu rezultate surpriză! Înscrierie-ți și tu echipa în Liga a II-a

Liga Prieteniei continuă, la Timișoara, cu rezultate surpriză! Înscrierie-ți și tu echipa în Liga a II-a

Competiția fotbalistică dedicată amatorilor din capitala Banatului, Liga Prieteniei, își desfășoară etapele în fiecare săptămână. Organizatorii anunță că înscrierile pentru cea de-a doua ligă a acestei competiții amicale continuă.

Așa cum vă anunțam încă de la începutul noului sezon, Liga Prieteniei a ajuns la al doilea sezon în Timișoara, iar fotbaliștii amatori care se înscriu în această competiție cât se poate de asemănătoare unei competiții oficiale profesioniste, vor avea mari surprize și vor beneficia inclusiv de premii și chiar meciuri internaționale.

La finalul săptămânii precedente a avut loc o nouă etapă a acestei competiții, etapă care a rezervat noi scoruri surprinzătoare. Unul dintre meciurile cele mai interesante a fost, spun organizatorii, cel dintre Danyy Fc și Portocala Dilie. ”A fost unul dintre meciurile etapei. Un meci frumos cu ocazi de gol de ambele părți. După ce Portocala Dilie a condus cu scorul la trei goluri diferență, echipa gazdă a revenit în joc, în ultimele minute ”portocalele” reușind să înscrie golul victorei, reușind să bifeze încă trei puncte, după ce rezultatul final a fost 4-5. Cel de-al doilea joc al etapei a fost cel dintre AC Lipovei și Rapid Timișoara. De asemenea un meci frumos, în care cele două combatante au mers cot la cot până aproape de final. Pe ultima sută, cei de la Rapid au căzut fizicșsi le-au dat oprtunitatea ”lipovenilor” să marcheze de încă doua ori, aceștia din urmă reușind să câștige cu scorul de 4-2”, ne-au declarat organizatorii competiției.

În această etapă s-au jucat următoarele partide:
– Danyy FC vs. Portocala Dilie, 4-5;
– Rossoneri vs. Viitorul Timișoara, 2-7;
– Dedeman Timișoara vs. Mia San Mia, 2-14;
– A.C. Lipovei vs. Rapid Timișoara, 4-2;
– Neky vs Tim United 6-2.

Clasamentul competiției din Timișoara poate fi văzut AICI.

Nu uitați, cei interesați să joace fotbal dedicat amatorilor de mișcare, dar organizat aproape de nivelul profesionist al campionatului Ligii I, se pot înscrie încă în liga a doua a Ligii Prieteniei Timișoara. Înscrierile și detalii despre Liga a II-a a Prieteniei Timișoara, se pot obține de la Daniel Zaharie, la numărul de telefon 0725.013.749. Mai multe detalii legate de Liga Prieteniei, găsiți AICI.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*