Eveniment

Percheziții în Timiș și alte județe la persoane bănuite de evaziune fiscală. Ce prejudiciu au cauzat

Percheziții în Timiș și alte județe la persoane bănuite de evaziune fiscală. Ce prejudiciu au cauzat

Poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș efectuează în această dimineață trei percheziţii domiciliare pe raza localităților Lugoj, Bocșa și Constanța, la sediul unor societăți comerciale bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 280.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada martie – septembrie  2014, în calitate de reprezentanți ai unor societăți comerciale, ar fi înregistrat in evidentele contabile ale societăților, operațiuni comerciale nereale ce au avut ca obiect achiziționarea de material lemnos, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligațiilor legale față de bugetul consolidat al statului.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 280.000 de lei. Activitățile desfășurate vizează patru persoane  și trei societăți comerciale, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*