Social

Tirurile continuă să zdruncine casele timişorenilor. În ce zone au dat amenzi poliţiştii locali

Tirurile continuă să zdruncine casele timişorenilor. În ce zone au dat amenzi poliţiştii locali

După ce săptămânile trecute polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în zona Andreescu – Slavici, unde locatarii au reclamat faptul că autovehiculele de mare tonaj care circulă pe arterele respective le afectează casele, o altă zonă în care timișorenii au reclamat aceleași aspecte este str. Emil Zola/Brâncoveanu. Și cetățenii care locuiesc în această aici sunt nemulțumiți de faptul că autovehiculele de mare tonaj circulă pe aceste străzi, afectând structura imobilelor în care locuiesc.

O situație asemănătoare a fost semnalată și pe str. Grigore Alexandrescu, unde de asemenea timișorenii sunt nemulțumiți de faptul că mașinile grele circulă pe artera respectivă. Astfel, în cursul zilei de marţi au fost aplicate conducătorilor de autovehicule de mare tonaj șapte sancțiuni contravenționale în zonele menționate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002, sancțiuni de câte 1.306 lei fiecare.

Astfel de verificări punctuale în care cetățenii sesizează disconfortul creat de circulația acestor autovehicule care din cauza trepidațiilor le afectează structura locuințelor vor fi organizate și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*