Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă de 3 ani și patru luni  pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Luni seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, George D., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș, pasager într-un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani și patru luni, pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de mare risc”.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*