Social

Subprefectul Cristian Franțescu se implică în combaterea consumului de droguri în județul Timiș

Subprefectul Cristian Franțescu se implică în combaterea consumului de droguri în județul Timiș

Subprefectul județului Timiș, Cristian Franțescu, se implică în combaterea consumului de droguri în județul Timiș. Acesta a avut o întâlnire de lucru cu autoritățile pentru combaterea consumului de droguri în rândul adolescenților din Timiș.

Astfel, el a solicitat ca prim pas desfășurarea mai multor campanii în unitățile de învățământ, în scopul prevenției consumului de droguri.

Am participat ieri la un eveniment ce a marcat Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Consumului de Droguri. Întâlnirea a fost organizată de Centrul Antidrog Timiș și Penitenciarul Timișoara, cu scop educațional. Concret, familiile consumatorilor de droguri aflați în detenție au fost învățate cum să ofere suport și ajutor pentru reintegrarea consumatorilor în comunitate. Obiectivul principal al acestor acțiuni este unul de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor și nu numai, din județului nostru – subiect care mă preocupă pe deplin”, a afirmat subprefectul județului Timiș, Cristian Franțescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*