Eveniment

Cercetați pentru port ilegal de armă

Cercetați pentru port ilegal de armă

Doi bărbați de 35 de ani, din comuna Teremia Mare, au ajuns pe mâna polițiștilor timișeni fiind bănuiți de deținere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

La data de 10 aprilie, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare – Post de Poliție Teremia Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, ar deține ilegal în locuința sa, situată pe raza comunei menționate anterior, o armă cu aer comprimat. În urma verificărilor efectuate, de la cel în cauză polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma mai sus menționată.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi primit arma de la un alt bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în schimbul stingerii unei datorii bănești.

Pe numele celor doi bărbați a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*