Social

Tupeu de constructor: 4 persoane finisau azi noapte betoane la un bloc în construcții, producând un zgomot infernal

Tupeu de constructor: 4 persoane finisau azi noapte betoane la un bloc în construcții, producând un zgomot infernal

Polițiștii locali au intervenit azi-noapte la o sesizare telefonică din partea cetățenilor exasperați de zgomotul produs într-o clădire în construcții de pe Str. Grigore T. Popa nr. 28.

Locuitorii din zonă au solicitat sprijinul Poliției Locale în jurul orei 00.00. Deși inițial au încercat să păcălească echipajul sosit la fața locului, oprind utilajele, imediat cum s-au îndepărtat polițiștii locali au început să facă din nou o gălăgie infernală. Polițiștii locali au revenit imediat și au depistat persoanele care executau lucrări în interiorul blocului în construcție folosind utilaje de finisat betoane care produceau zgomote foarte mari ce se auzeau în toată zona. Cei în cauză au fost sancționați fiecare cu sancțiuni maxime de câte 1000 de lei la Legea 61/1991 republicată pentru că au tulburat liniștea locuitorilor pe timp de noapte.

Firmele care construiesc în locația respectivă, Noua Casa Locuințe și Panoramic Greencity, au mai fost sancționate anul acesta cu amenzi de 5.000 de lei pentru că nu au luat măsuri de curățare a roților utilajelor care părăsesc organizarea de șantier, producând praf, și pentru necolectarea în containere speciale a deșeurilor provenite de la lucrările de construcții.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de fapte nu sunt tolerate și sfătuiește cetățenii să solicite sprijin telefonic pentru a interveni cât mai rapid posibil în luarea de măsuri împotriva celor care nu respectă legislația și nici pe locuitorii orașului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*