ELECTORAL, Politic

Casian Ursu, candidatul PSD la Primăria Bara: Împreună realizăm tot ce ne propunem (P)

Casian Ursu, candidatul PSD la Primăria Bara: Împreună realizăm tot ce ne propunem (P)

Domnule Ursu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Bara. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Bara pentru că îmi doresc să ajut comunitatea să se dezvolte, în momentul de față existând mai multe proiecte în desfășurare, dar și pentru că pot să le ofer locuitorilor condiții de trai decente. Îmi pasă de oameni și de acest loc minunat și sper să realizăm împreună tot ceea ce ne propunem.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Am conceput un program, împreună cu echipa mea, care include câteva proiecte pe care le vom implementa în cel mai scurt timp cum ar fi amenajarea unui parc cu locuri de joacă pentru copii, realizarea branșamentelor la rețeaua de apă, construirea unei capele în Dobrești, reabilitarea instalației de apă în Rădmănești și Bara, realizarea unui foraj de apă în localitatea Bara, pietruirea drumului de la cimitirul din Bănești. De asemenea, un alt obiectiv important este finalizarea proiectului de construire a pistelor de biciclete.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Orice UAT are nevoie de sprijin pentru a-și putea implementa proiectele, atât de necesare și de importante pentru dezvoltarea comunităților respective. Din acest motiv, între primării și Consiliul Județean Timiș colaborarea este mai mult decât necesară, este obligatorie. Pe domnul Alfred Simonis îl cunosc bine, știu că este foarte implicat și pot spune că vom lucra foarte bine împreună. Din postura de președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis a ajutat mulți primari, avem multe exemple concrete, iar din viitoare sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele noastre.

Comantat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

– Executat de MUȘAT OANA P.F.A

– CUI mandatar financiar coordonator 21240002


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*