Eveniment

Jandarmii au prins o persoană implicată într-un accident rutier cu victime, fugită de la fața locului

Jandarmii au prins o persoană implicată într-un accident rutier cu victime, fugită de la fața locului

Duminică, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara, aflat în executarea misiunii de menținere a ordinii publice, a reușit să prindă conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident rutier, fugit de la fața locului, împreună cu pasagerul.

Jandarmii au fost alertați prin dispecerat, de faptul că, pe o stradă din zona de patrulare, avusese loc un accident rutier, iar persoanele din autoturismul implicat- doi bărbați, fugiseră de la fața locului.

Aceștia au pornit în sprijinul colegilor polițiști, în căutarea celor doi, identificându-i la scurt timp, ascunși printre mașini, la câteva străzi distanță. Din primele verificări efectuate, cei doi tineri în vârstă de 19 ani, sunt cetățeni ucraineni, persoana vizată a condus autovehiculul fără drept, iar comportamentul lor a trezit suspiciuni rezonabile privind consumul de alcool.

Ulterior, persoanele identificate au fost conduse la secția de poliție și predate organelor competente cu efectuarea cercetărilor.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*