Eveniment

Percheziții, în Timiș, la traficanții de droguri. Vindeau heroină/Video

Percheziții, în Timiș, la traficanții de droguri. Vindeau heroină/Video

Miercuri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului  Timiș și a municipiului București. Este vorba de un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc.

Cercetările efectuate au stabilit că, începând cu anul 2022 și până în prezent,  un număr de 5 suspecți  acționând în cadrul unei structuri infracționale organizată  pe niveluri ierarhice au procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, heroină (drog de mare risc), către consumatori din municipiile Lugoj și București, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 15 asemenea tranzacții.

Audierile se vor  desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Acțiunea se realizează cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, Brigăzii Autostrăzi, Direcției de Poliție Transporturi și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*