Eveniment

Alți traficanți de droguri săltați de polițiști, în Timiș/Video

Alți traficanți de droguri săltați de polițiști, în Timiș/Video

Miercuri, 3 aprilie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Timișoara au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din materialul probator administrat a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – martie 2024, un număr de șase făptuitori au deținut și comercializat, în mod repetat, cantități de droguri și substanțe psihoactive către consumatori din județul Timiș.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate 34 doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, cantitatea de aproximativ 70 grame substanță activă pentru prepararea drogurilor, cantare de precizie, telefoane mobile, sumele de 8000 lei și 2000 euro, precum și alte mijloace de probă.
Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Timiș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*