Politic

Alin Nica a trecut la partidul lui Ludovic Orban

Alin Nica a trecut la partidul lui Ludovic Orban

Alin Nica, înlăturat de la șefia PNL Timiș va candida pentru a rămâne în funcție din partea partidului Forța Dreptei, fondat de fostul președinte al PNL Ludovic Orban.

Anunțul a fost făcut azi în cadrul unei conferințe de presă, unde a participat și Ludovic Orban, președintele partidului.

Am avut această perioada de reflecție, m-am consultat cu colegii din PNL, primari, tineri, oameni de pe stradă care mi-au spus să nu cedez, să merg mai departe să nu lăsăm Timișul la tocmeala celor din București.Toți mi-au cerut să continui această luptă, mi-au solicitat să mă lupt în continuare pentru Timișul și liberalismul din județul nostru. Am finalizat discuțiile cu domnul președinte Orban și am convenit să candidez la președinția CJT din partea formațiunii Forța Dreptei. Am făcut pasul către cea mai autentică formațiune liberală care a rămas pe scena politică pentru că sunt un om de dreapta, sunt și voi fi liberal. A fost o decizie extrem de grea, dar nu am avut de ales. Cei de la București m-au exclus din PNL”, a spus Alin Nica.

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban a declarat că în următoarea perioadă vor avea loc negocieri cu USR, care și-a desemnat candidat pentru Consiliul Județean Timiș, pentru ca Alin Nica să fie candidatul Alianței Dreapta Unită, din care mai fac parte PMP și USR.

Noi suntem liberali, Alin Nica este liberal. Și împreună unindu-ne forțele vom reuși să împiedicăm tentativa PSD de a pune mâna pe acest județ simbolic.  Timișoara este primul oraș eliberat de dictatura comunistă. Noi cei din Forța Dreptei suntem liberalii care nu ne-am predat PSD, nu am făcut niciun pas în spate, nu am cedat la niciun fel de amenințare. M-aș bucura foarte mult ca alianța Dreapta Unită să ajungă cât mai repede prin negocieri serioase  la definitivarea candidaturilor atât la nivelul județului cât și la nivelul fiecărei comunități locale din județul Timiș și să începem cât mai repede bătălia de apărare a județului Timiș de planurile mafiote care încearcă să îl sufoce prin tentaculele lor”, a explicat Ludovic Orban.

Alin Nica a mai spus că mai mulți primari liberali i se vor alătura în perioada următoare, dar și că aceia care nu vor face pasul spre Forța Dreptei îl vor susține la Consiliul Județean inclusiv apărând împreună pe afișele electorale din localitățile lor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*