Politic

Liberalii din Timiș se opun alianței cu PSD

Liberalii din Timiș se opun alianței cu PSD

Delegația din Timiș a votat în unanimitate împotriva alianței electorale cu PSD la Consiliul Național Extraordinar al PNL, convocat duminică seara.
Toți cei 21 de delegați ai județului Timiș au votat împotriva acestei alianțe pe care liberalii timișeni o consideră nefirească.

„Am fost de acord cu toții să ne opunem acestei decizii care este împotriva opțiunilor locuitorilor din Timișoara și județul Timiș. Noi dorim să câștigăm alegerile corect și cinstit prin noi înșine. Am justificat acest vot împotrivă spunând că nu e normal ca într-un județ în care președintele Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale cu aproape 80 la sută din voturi în turul doi și într-un oraș ca Timișoara, în care candidații PSD la primărie obțin scoruri cu o sigură cifră să vină cineva de la București și să impună o alianță contra naturii. Aceasta nu este o decizie cu care noi să putem fi de acord. PNL este un partid în care încă mai avem dreptul la liberă exprimare și de aceea spunem clar și răspicat NU PSD! Timișoara și Timișul sunt de dreapta și oamenii știu care e diferența între PNL și PSD. De aceea, am votat împotrivă și de aceea vom merge în fața alegătorilor cu fruntea sus și sunt convins că opțiunile lor exprimate democratic ne vor da dreptate. Am spus tot timpul că politica se face la urne, nu în spatele ușilor închise prin negocieri, târguri sau diktate”, spune președintele PNL Timiș și vicepreședinte național al PNL, Alin Nica.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*