Life-style

Cum te îmbraci de Revelion ca să arăți impecabil

Cum te îmbraci de Revelion ca să arăți impecabil

Revelionul bate la ușă și ținuta trebuie definitivată. Nu este recomandat să lași totul pe ultima sută de metri.

Specialiștii în fashion de la Marie Claire au realizat un top al ținutelor care te vor scoate din mulțime în noapte dintre ani.

Dacă ieși în oraș, la o petrecere, iată ce ținute sunt cele mai indicate în noaptea lungă a Anului Nou.

Știm, rochia simplă neagră este cea care te salvează atunci când nu ai inspirație, dar totuși, e o noapte specială. Dacă nu te poți dezlipi de rochia neagră simplă, prima regulă este să o accesorizezi corespunzător temei de anul nou și anume: sclipitor.

Fie că alegi un colier excentric, cercei, broșă, brățară sau pantofi, noaptea de Anul Nou va fi mai strălucitoare cu un element glitter. Cele mai recomandate sunt aurii, argintii sau roșii. Cuvântul esențial este SAU. Nu ne încărcăm, alegem un singur accesoriu.

O altă variantă este salopeta elegantă, cu pantalonul tip evazat. Puteți merge chiar pe roșu, e o alegere îndrăzneață, la care să asortați o haină neagră.

Super sexy este varianta rochiței cu bretele. Aici e musai și o pereche de sandale, pentru un look super fresh, care va capta atenția tuturor.

Nu se pun dresuri la sandale!

O ținută superbă o reprezintă și pantalonii de piele negri cu un top negru paietat. Acest outfit îți va flata silueta și îți va da un aer sexy și inabordabil. Obligatoriu tocuri în completarea acestei ținute recomandate de stiliști de top.

Dacă optezi pe clasic, în cazul acesta o rochiță aurie sclipitoare cu un clutch mic negru și cercei discreți vor aduce nota de eleganță dorită de Anul Nou.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*