Politic

Alfred Simonis: Se adună nori negri deasupra Moşniţei şi Consiliului Judeţean, domnule Proteasa

Alfred Simonis: Se adună nori negri deasupra Moşniţei şi Consiliului Judeţean, domnule Proteasa

Presedintele PSD Timis, Alfred Simonis îl acuză pe  Alexandru Proteasa, vicepreședintele PNL al CJ Timiș că face parte dintr-un sistem mafiot, care derulează afaceri dubioase.

Astfel, într-o postare pe Facebook, acesta susține că: “Astăzi pozează în victimă, dar de 20 de ani patronează sistemul mafiei imobiliare din Moșnița Nouă. Pe numele lui Alexandru Proteasa, un individ care a ajuns vicepreședinte al Consiliului Judeţean Timiș și care confundă bugetul instituției pe care o conduce cu conturile grase ale familiei sale.
Am proprietatea termenilor, iar când vorbesc despre un sistem mafiot știu exact despre ce este vorba. Iar cum știu eu, la fel știe și Proteasa, însă el trebuie să acopere sistemul din care face parte. Afaceri dubioase din bani publici sunt cercetate de instituții ale statului, iar asta îl neliniștește teribil pentru că există suspiciuni clare referitoare la un mare jaf și pentru a acoperi cumva hoția, astăzi ne arată că e victimă. Se vorbește despre sume de bani și materiale de construcții evaporate de la CJT și apărute miraculos pe șantierele familiei sale. Se adună nori negri deasupra Moșniței și Consiliului Judeţean, domnule Proteasa”, a scris pe Facebook deputatul Alfred Simonis.

UPDATE: Liberalul Proteasa a reacționat imediat la acuzele făcute de președintele PSD Timiș, Alfred Simonis. 
Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă, liberalii din Timiș au spus că: 

Deputatul PSD Alfred “Freddy” Simonis a reușit astăzi o performanță greu de egalat. Într-o postare pe pagina de politician pe Facebook, deputatul a decis să ne arate cât este competent în domeniul lumii interlope și a scris cu mânuța lui ”am proprietatea termenilor, iar când vorbesc despre un sistem mafiot știu exact despre ce e vorba”.

Existau bănuieli că domnul deputat știe ce vorbește când se discută despre sistem mafiot, despre golănii și furturi sau despre combinații și escrocherii. Iată că astăzi a venit și confirmarea, chiar din gura specialistului”.

PSD-iștii se tot chinuie să lanseze petarde politice și să arunce cu noroi în toți cei care consideră ei că le stau în cale. Probabil e și asta o treabă atunci când nu ai de lucru sau când nu te pricepi la lucrurile pe care trebuie să le faci. Îi înjuri, îi ameninți, îi șantajezi pe cei care lucrează și le faci plângeri pe la toate instituțiile statului. Simonis și gașca pozează în persoane preocupate de justiție, dar nu fac altceva decât să arunce perdele de fum în jurul lor, tocmai pentru a masca lipsa de activitate și incompetența crasă în care se scaldă”, spune președintele PNL,  Alin Nica.

Eu nu am nicio problemă în privința averii. Așa cum muncesc acum, cinstit și corect, în slujba comunității, așa am făcut-o și când am activat în mediul privat. Tot ce am făcut am făcut prin muncă cinstită, cu efort, dar și cu inteligență. Din păcate, nu pot spune aceleași lucruri despre deputatul Simonis. Din ce am citit prin presă, ar avea probleme serioase atunci când vine vorba să își justifice averea. Dar eu nu sunt procuror și nu am de gând să cer formarea unei comisii sau unui tribunal al poporului PSD-ist care să cerceteze averea familiei Simonis. Dacă ceva e suspect, există instituții ale statului care pot face verificări. Până atunci însă, mă aștept ca deputatul ales pe listele PSD în Timiș să facă ceva util pentru județul în care trăiește. Asta dacă mai trăiește pe aici pentru că lumea spune că ar sta mai mult prin sectorul 2, București ”, a adăugat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al PNL Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*