Administrație

Dezbatere publică privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru 2024

Dezbatere publică privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru 2024

Cetățenii sunt invitați  la dezbaterea publică pe tema stabilirii impozitelor și taxelor locale în Timișoara pentru anul 2024. Cotele de impozitare vor rămâne neschimbate.

Dezbaterea va avea loc în data de 04.12.2023, ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, etaj 1.

“Îi îndemnăm pe toți cei interesați să ne transmită din timp propunerile, sugestiile și opiniile în scris la Direcția Secretariat General – Serviciul Administrație Locală,  sau pe e-mail: camelia.crisan@primariatm.ro , până duminică, 29 noiembrie 2023, ora 15:00”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara. 

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat mai jos:

https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=4AB9AC4DC7C7E567C2258A5B004D6816


Un comentariu

  1. Doar minciuni legat de impozitele locale.Propun o creștere de 50%,cele mai mari impozite din tara.La masini hibride vor sa introducă 50 %,iarăși cel mai mare impozit din tara(Bucureștiul are 10%,dar majoritatea orașelor au zero pentru a încuraja sa nu se polueze).La fel au încercat și anul trecut sa introducă pe ascuns dar consilierii locali au fost atenți și nu au aprobat.Speram ca și acum consilierii sa nu fie mina în mana cu conducerea primariei,ci sa reprezinte timișorenii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*