Politic

Patricia Mărcuț, vicepreședinte AUR Timiș: Alianța AUR se consolidează

Patricia Mărcuț, vicepreședinte AUR Timiș: Alianța AUR se consolidează

AUR a marcat în această săptămână nou act de unire. Tot mai mulți români și partide se alătură proiectului AUR.

Astfel, marți, în cadrul unei conferințe extraordinare, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat oficial Alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale, consolidând astfel un pol suveranist autentic.

Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină. Drumul de anul viitor spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură. Vom avea în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge”, a precizat Patricia Mărcuț, vicepreședinte AUR Timiș.

Referitor la acuzațiile de posibil traseism, reprezentanții AUR Timiș au subliniat faptul că “toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forțele care au condus românia să fie înlăturate democratic de la putere.

Dacă pot pleca parlamentari racolați de alte partide, racolăm și noi, ba chiar mai mulți. Ținta e să avem 50 de deputați ca să putem contesta actele legislative dăunătoare pentru români la Curtea Constituțională și să depunem moțiuni simple împotriva actualului guvern trădător.

Număr actual de membri ai parlamentului nu ne permite să facem aceste demersuri”.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*