Eveniment

Bărbat salvat dintr-un incendiu, în județul Arad

Bărbat salvat dintr-un incendiu, în județul Arad

Un bărbat de 50 de ani a fost salvat din flăcări. La data de 1 noiembrie, polițiștii orașului Curtici, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, deplasându-se la un apel 112, au observat un incendiu, la un imobil de pe strada Revoluției, din Curtici.

Polițiștii s-au oprit lângă imobil, solicitând deplasarea unui alt echipaj, la apelul 112 spre care se îndreptau.

“Colegul nostru, comisar șef Silviu Mihăilă, care a fost mulți ani voluntar al Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență Curtici, a intrat în imobil, urmat de colegii de la SAS și cei ai orașului Curtici, de unde au reușit să evacueze, în siguranță, un bărbat în vârstă de 50 de ani”, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Bărbatul nu era rănit și nu suferise arsuri.

Acesta ar fi încercat să aprindă focul din sobă cu un lemn mai mare decât capacitatea acesteia.

“Analizând încăperea, colegii noștri au observat că la câțiva zeci de centimetri de sobă era o butelie, pe care aceștia au reușit să o extragă în siguranță, evitând o tragedie.

Între timp, un alt coleg a solicitat prezența la fața locului a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Vasile Goldiș” Arad, în vederea lichidării incendiului”, au mai precizat reprezentantii IPJ Arad.

Intervenția s-a încheiat fără victime omenești, iar bărbatul a fost transportat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*