Eveniment

Tineri depistați cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise în Timișoara

Tineri depistați cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise în Timișoara

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală, aflați în patrulare ieri, în jurul orei 13.00, în zona Timișoara 700, au observat, la intersecția străzilor Iosif Nemoianu cu Coriolan Brediceanu,  doi tineri care stăteau pe trotuar și aveau un comportament suspect, iar la apariția patrulei au devenit agitați.

Trecând la legitimarea acestora, au fost identificați în persoana lui G.D., de 17 ani, și M.S., de 20 de ani, ambii din comuna Traian Vuia. La controlul corporal efectuat asupra unuia dintre ei s-a găsit o pungă cu fragmente vegetale ce păreau a face parte din categoria substanțelor psihoactive. Aceștia au declarat că au luat substanțele de la niște tineri dintr-un parc din Lugoj. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 20.10, polițiștii locali din cadrul Biroului Proximitate și Siguranță Publică s-au deplasat la o sesizare în parcul de pe strada Intrarea Cerceilor, unde au depistat alți doi tineri B.D., de 22 de ani, și B.S., de 24 de ani, ambii din Timișoara, care se aflau într-o stare euforică.

La verificarea acestora s-au găsit asupra unuia dintre ei două pliculețe cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise. În ambele situații, aceștia au fost conduși la sediul Poliției Locale pentru întocmirea documentației, în vederea transmiterii cazurilor către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*