Social

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”

Vă găsiți în situația de supraîndatorare? Nu vă puteți achita ratele restante sau vă aflați în situația unei executări silite? ANPC prin Directia de Insolventa a Persoanelor Fizice vine în sprijinul dumneavostră.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează, în această perioadă, prin Direcția Insolvență a Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul: “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”.

În cadrul acestui program, se vor desfășura, în toate cele 8 regiuni ale țării (Cluj, Timiș, Dolj, Prahova, Brașov, Iași, Galați și București), conferințe care au ca scop informarea consumatorilor interesați de a afla detalii referitoare la această procedură.

Evenimentele sunt dedicate persoanelor care se află în incapacitate de plată a datoriilor și nu mai fac față traiului zilnic, acestea fiind așteptate să participe la întâlnirile organizate, în cadrul proiectului, unde vor afla care este procedura și vor primi sfaturi de la profesioniștii din domeniul insolvenței persoanelor fizice – angajați ai instituțiilor publice, notari, executori judecătorești, avocați, practicieni în insolvență.

În data de 18 iulie va fi organizată o astfel de conferință la Timișoara, Hotel Continental, cu începere de la ora 11:00.

La conferință vor participa directorul Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice, consilieri din cadrul Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice, reprezentanți ai Casei de Pensii Publice, executori judecătorești și avocați care vor prezenta cele trei tipuri de proceduri privind insolvența persoanelor fizice și vor oferi consiliere celor prezenți în materie de supraîndatorare.

Cei interesați pot găsi datele și locațiile conferințelor organizate în cadrul proiectului pe site-ul www.anpc.ro și pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC, la începutul lunii iulie 2023.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*