Eveniment

Doi tineri, prinși după ce a spart mai multe mașini în Giroc

Doi tineri, prinși după ce a spart mai multe mașini în Giroc

În cursul zilelor de 12 și 13 iunie, polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut doi bărbați în vârstă de 17 și 21 de ani, bănuiți de furt calificat în formă continuată din localitatea Giroc.

În 12 iunie, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat un bărbat în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

De asemenea, în data de 13 iunie, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în Timișoara un alt bărbat în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea aceleiași infracțiuni, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore.

În fapt, în cursul lunii iunie 2023, cei doi bărbați ar fi sustras bunuri din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, județul Timiș,  precum și scule si o trotinetă electrică de pe terasa unui apartament situat pe Calea Timișoarei din aceeași localitate.

În urma probelor administrate, la data de 13.06.2023, față de cei doi bărbați magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*