Eveniment

Depistați la Cenad, cu mandate de executare a pedepsei cu închisoarea sau cu mandat european de arestare

Depistați la Cenad, cu mandate de executare a pedepsei cu închisoarea sau cu mandat european de arestare

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – jud. Timiș În perioada 03-06 iunie, s-au prezentat pe sensul de intrare în România, trei cetăţeni români, călătorind ca pasageri în trei autoturisme, înmatriculate în România.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele celor trei persoane au fost emise, de către autoritățile române și italiene, mandate de executare a pedepsei cu închisoare, respectiv mandat european de arestare.

O femeie, în vârstă de 43 ani, avea înregistrat pe numele ei un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de autoritățile din România în luna mai a acestui an, pentru infracțiuni de înșelăciune, având de executat o pedeapsă cu închisoare de 2 ani si 8 luni.

 Un bărbat, în vârstă de 40 ani, avea înregistrat pe numele lui un mandat european de arestare, emis decătre autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunii de invazie de clădiri fără drept, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, 11 luni și 10 zile.

Un bărbat, în vârstă de 33 ani, avea înregistrat pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de autoritățile din Romania, în luna aprilie a acestui an, pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

Cei trei cetățeni români au fost predați unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*