Life-style

Cel mai mare Silent Disco din Timișoara începe azi

Cel mai mare Silent Disco din Timișoara începe azi

Astăzi, 26 mai, începând cu ora 18:00, District23 dă startul celui mai mare Silent Disco din Timișoara! 3 DJs, 3 frecvențe, 3 stiluri muzicale – toate diferite și toate în inima orașului, chiar în Piața Unirii! Flight Festival, VEST FEST sau Magnetic – în acest weekend tu alegi ce asculți în căști: Mainstream, Hip-Hop sau Drum&Bass.

Silent Disco este un concept de petrecere la care participanții, prin intermediul caștilor primite la intrare, pot alege frecvență preferată și se pot bucura de muzica mixată, LIVE, de unul dintre cei 3 DJ-i prezenți.

Fie că este vorba de muzică mainstream mixată de DJ-ii Flight Festival; muzică Hip-Hop/Urban, mixată de DJ-ii VEST FEST sau muzica Drum & Bass mixată de DJ-ii Magnetic, participanții pot oricând să schimbe registrul muzical prin simpla comutare de pe o frecvență pe alta.

Acest concept de party deși se prezintă ca o adunare liniștită și fară muzică, în căștile fiecărui participant este o adevărată petrecere cu muzică bună, mixată chiar de DJ-ii prezenți în fața participanților.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 26, 27 și 28 mai, în spațiul amenajat din Piața Unirii din Timișoara, în intervalul orar 18:00 – 23:00, iar accesul este gratuit!

Un eveniment marca District23.

Proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. În acest an Flight Festival, VEST FEST și Magnetic fac parte din conceptul District23

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*