Administrație

Stadiul lucrărilor la școala gimnazială din Liebling

Stadiul lucrărilor la școala gimnazială din Liebling

Lucrările de modernizare la școala gimnazială din Liebling continuă. În prezent se lucrează la curtea școlii.

“Din bani de la bugetul local am început o lucrare foarte frumoasă la școala din Liebling cu  clasele I-VIII, un proiect mai complex. Sunt bucuros că am reușit să facem în curtea școlii un teren sintetic cu piste de alergare, bănci, etc. Multe școli din Timișoara nu au ce avem noi aici realizat în comuna Liebling. La finalizare o să arate foarte bine. Alt proiect e extinderea la vestiar la terenul de fotbal. Adică facem o cameră cu niște dușuri, se spune saună. Am făcut o echipă în Liga a IV, doresc pe viitor să promovez cu ei și trebuie să le ofer condițiile necesare pentru desfășurarea activității, după antrenament”, a afirmat Ioan Munteanu, primarul comunei Liebling.

Reamintim, aici a fost o lucrare amplă, care a durat mai mult timp. Până în prezent au fost executate lucrări de izolare termică a fațadei unității de învățâmânt pe o suprafață de circa 720 metri pătrați, au fost înlocuite burlanele de scurgere a apei pluviale, s-a făcut igienizarea pereților exteriori, apoi zugrăvirea pereților pe exteriorul clădirii. S-a lucrat și la pavarea curții școlii, au fost montate bănci, iar terenul sintetic a fost finalizat. Instituţia arată acum impecabil la exterior, dar şi în interior.

Urmează să se construiască o clădire mică unde vor fi 2 corpuri. Într-una va fi un nou cazan pentru încălzire, pe combustibil, și un atelier pentru întreținere.â

FOTO:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*