Life-style

Pilates te ajută să îți modelezi, tonifiezi și întreții corpul. Vino la Adora Beauty Salon

Pilates te ajută să îți modelezi, tonifiezi și întreții corpul. Vino la Adora Beauty Salon

Dacă îți dorești să îți modelezi, tonifiezi și întreții corpul, pilatesul este unul dintre sporturile care o să te ajute cu siguranță.

Pilates aduce beneficii semnificative stării tale de sănătate, se concentrează și pe conexiunea minte-corp. În timp ce execuți diferitele exerciții de Pilates, mintea ta trebuie să fie conștientă constant de respirație și de modul în care corpul tău se mișcă.

Astfel, specialiștii Adora Beauty Salon din Timișoara te vor învăța și îndruma.

Pilatesul este recomandat tuturor: tineri, adulți, sportivi, seniori, femei însărcinate, cât și femei care au născut recent. Ritmul recomandat este de 2, 3 ședințe pe săptămână a câte 45-60 minute. Sesiunile încep cu exerciții de respirație. Apoi continuă cu exercițiile pentru toate grupele mari musculare. Acestea sunt urmate de stretching, pentru detensionarea zonelor și evitarea febrei musculare.

Antrenamente de pilates duse la următorul nivel. Exercițiile pilates se concentrează pe centrul corpului, adică mușchii abdominali și mușchii spatelui, mușchii picioarelor și brațelor. În timpul antrenamentului la reformer, te vei roti si te vei învârti așa cum nu credeai că este posibil, însă astfel vei lucra fiecare fibră a corpului, din tălpi până la umeri. Aceste mișcări sunt gândite pentru a stabiliza și a tonifia întreg corpul”, transmite specialistul în Pilates.

Ne găsiți la AdorA Beauty Salon, situat pe strada Mircea cel Bătrân  Nr. 117-119 din Timișoara și la numărul de telefon 0758 052 575 pentru programări. Vă oferim servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă pe tot parcursul terapiei, personal cu experiență în domeniu, ambient relaxant și plăcut.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*