Administrație

Câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj

Câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj

Au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției a două Loturi din Drumul de mare viteză Filiași-Lugoj.

Anunțul a fost făcut azi de ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

“Primul contract vizează sectorul Drobeta Turnu Severin-Domașnea (65 km) și a fost atribuit unei Asocieri de firme înregistrate în România. Are o valoare de 35,78 milioane de lei (fără TVA).
Contractul are o durată de 28 de luni (26 de luni sunt alocate doar pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate). Al doilea contract vizează sectorul Caransebeș-Lugoj (50 km), a fost atribuit unei firme din Turcia și are o valoare de 12,11 milioane de lei (fără TVA).

Pentru derularea acestuia sunt alocate 20 de luni (18 luni numai pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate)”, a transmis ministrul Sorin Grindeanu.

Ambele contracte sunt finanțate prin Programul Transporturi și pot fi semnate în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*