Politic

Ambruș: Conducerea muribundă a PNL Timiș și-a mai tras singură un glonț în cap, iar groparul filialei privește delirând la destructurarea partidului

Ambruș: Conducerea muribundă a PNL Timiș și-a mai tras singură un glonț în cap, iar groparul filialei privește delirând la destructurarea partidului

“Curtea de Arbitraj a PNL rămâne în continuare captivă unor grupuri de interese obscure din partid ceea ce îmi arată că am luat decizia corectă după alegerile furate din PNL Timișoara de anul trecut, când am fondat Platforma Liberală, care reunește peste 1.000 de membri PNL sau simpli simpatizanți liberali din Timișoara. Înainte de a discuta excluderea sau neexcluderea mea din partid, Curtea de Arbitraj a PNL ar fi trebuit să ofere liberalilor din Timiș un răspuns la contestațiile depuse atât după alegerile din organizația Timișoara, cât și de la nivel județean. Nu a făcut acest lucru, așa că astăzi nu știm dacă conducerea actuală a PNL Timiș este legală sau nu.

Un frustrat ajuns într-un oraș prea mare pentru personalitatea sa prea mică, care a pierdut toate negocierile politice cu PSD și USR, poate preda lecții doar sinecuriștilor alaturi de care conduce într-un mod dezastruos filiala și de care a mai ramas înconjurat.

În privința excluderii mele din PNL, decizia nu schimbă nimic, deoarece o așteptam și o voi contesta în instanță.

Rămân în Consiliul Local din respect peste sutele de liberali care mi-au dat încrederea lor și pentru munca depusă ani de zile în cadrul PNL, atât la nivelul organizației de tineret, cât și în organizația PNL Timișoara, care a dus în 2020 la câștigarea Consiliului Județean pentru neonorabilul domn Alin Nica care la momentul respectiv nu știa nici numele membrilor Biroului Politic PNL Timișoara.

Reamintesc că nu eu sunt cel care a negociat cu USR impunerea în Primăria Timișoara a unui viceprimar fără atribuții, nu eu am votat în Consiliul Județean un vicepreședinte USR și nu eu sunt cel care se vrea în conducerea orașului, dar nu susține niciun proiect de reformă administrativă.

Remarc doar că, așa cum a făcut în mod repetat, Alin Nica salută excluderea unui alt membru PNL în timp ce dezastru produs la nivelul filialei este vizibil din simplul fapt că are nevoie de liste de semnături pentru a rămâne în funcție, deoarece a rămas fără legitimitate, fiind probabil animat de ideea de a face noi excluderi și a muta sediul PNL Timiș la Dudeștii Noi sau la Sânnicolau Mare, pentru ca PNL Timiș să ajungă un partid care să încapă în propriul buzunar.

Platforma Liberală este o structură politică care și-a asumat responsabilitatea de a-și aduce aportul la nivelul municipalității din Timișoara și nu va bloca un oraș întreg sau activitatea Primăriei Timișoara pentru un câștig electoral, așa cum își dorește ipocrit PNL Timiș”, Raul Ambruș, consilier municipal.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*