Eveniment

Scandal între tineri în toiul nopții în zona Circumvalațiunii

Scandal între tineri în toiul nopții în zona Circumvalațiunii

În 30 august, în jurul orei 01:45, polițiștii și jandarmii timișoreni au fost sesizați să intervină la o altercație între mai mulți tineri, ce a avut loc în parcarea unei societăți comerciale de pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara.

Ulterior, aceștia s-au urcat în autovehicule, iar la intersecția străzilor Circumvalațiunii cu Gheorghe Lazăr, cele două autovehicule au fost implicate într-un accident soldat cu pagube materiale, unde conducătorii auto au continuat altercația.

La fața locului a fost găsit un conducător auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Totodată, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului și pentru luarea măsurilor legale care se impun.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*